A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулася  обласна відео-нарада з питання взаємодії та порядку реагування на можливі надзвичайні ситуації та події зимового періоду

Дата: 15.01.2021 11:19
Кількість переглядів: 472

15 січня 2021 року відбулася  обласна відео-нарада з питання взаємодії та порядку реагування на можливі надзвичайні ситуації та події зимового періоду, яку провів голова ОДА Сергій Гамалій.

 Участь у скайп нараді прийняла Скоб’як Тетяна Вікторівна заступник селищного голови. На порядку денному обговорено питання готовності всіх служб до реагування на надзвичайні ситуації, які можуть статися в період погіршення погодних умов з 15 по 20 січня 2021 року.
        Окремо учасники засідання обговорили питання готовності Служби автомобільних доріг до роботи в зимовий період. На базі Служби автомобільних доріг в області створено оперативний штаб, який призначений для швидкого реагування на надзвичайні події, в цілодобовому режимі працює диспетчерська служба, налагоджена взаємодія з відповідними службами.

       Директор ДП «Хмельницький облавтодор» Анатолій Дячук додав, що в розпорядженні підприємства наразі є 33 тис. 500 тонн піщано-соляної суміші, 1700 тонн чистої солі, 8300 тонн чистого піску, 75 тис. л дизельного палива, 5700 л бензину, 13800 л газу. За добу філіями дочірнього підприємства було використано 2500 тонн піщано-соляної суміші, 4 тис.л дизельного палива. Крім того, укладено договорів на залучення 87 одиниць сторонньої техніки. Разом з тим, облавтодор має піскорозкидальну і снігоочисну техніку у кількості 224 одиниці. 
       На завершення засідання присутні заслухали доповідь начальника ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Едуарда Братка щодо готовності підрозділів ГУ ДСНС України у області до зимового періоду 2021 року.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь