A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

На часі: погашення та упередження податкового боргу

Дата: 24.11.2021 13:00
Кількість переглядів: 789

Фото без опису

Питання погашення податкового боргу та надходження сум заборгованості до місцевого бюджету розглянуто у ході зустрічі, яка відбулась нещодавно з начальником Чемеровецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області Валентиною Гнатовською , начальником відділу фінансів Закупненської селищної ради та з представниками територіальної громади, яких акцентовано увагу на необхідності реалізації фінансових резервів для скорочення податкового боргу та недопущення його росту.

Враховуючи нинішню актуальність щодо погашення податкового боргу громадянами по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а також земельного податку, наголошено, що ці податки відповідно до норм Податкового кодексу, є складовою податку на майно та належать до місцевих податків. Громадяни мають сплатити вищевказані податки протягом 60 днів з дня вручення податкового повідомлення-рішення через установи банків та поштові відділення.

Фахівці податкової служби активно співпрацюють з територіальною громадою, надають списки усіх, без винятку, боржників для інформування.

Дану інформацію заплановано розміщувати на сайті ОТГ та у засобах масової інформації. Такий адекватний підхід впливає на рівень податкової культури та громадської свідомості і відповідно позитивно позначається на забезпеченні добровільної сплати платежів до бюджету»,  - зауважила Валентина Гнатовська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь