A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Мрії збуваються на Миколая

Дата: 20.12.2021 15:12
Кількість переглядів: 788

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

         Узимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая, одне з найулюбленіших у народі свят. Традиційно, святкування Дня Святителя і Чудотворця Миколая, розпочинає цикл зимових новорічних-різдвяних свят.

          Напередодні цього свята голова Закупненської територіальної громади Віталій Ващук та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Скоб’як відвідали Голенищівську спеціалізовану школу де привітали колектив та вихованців з прийдешніми святами, вручили солодкі подарунки, побажали всім здоров’я та Божої благодаті.

         «У день такого доброго і світлого свята потрібно дарувати радість дітям, тому ми завжди пам’ятаємо про дітей Голенищівської  спеціалізованої школи, яким увага та підтримка вкрай необхідна, - розповів Віталій Ващук. Ми щиро розділили святковий настрій із дітками. Гадаю їм приємно відчути, що про них пам’ятають та їх підтримують.

          Також в смт Закупне відбулося урочисте відкриття головної  новорічної ялинки. Закупенський відділ освіти, культури, молоді та спорту організували різні розваги, запросили аніматорів. Радість, усмішка та щирість у дитячих очах ще раз переконали, якою великою справою є творити добро, дарувати один одному любов та доброту. Наприкінці свята всі діти отримали подарунки, від яких на обличчях з’явилася щаслива усмішка, дитяча радість.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь