A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

"ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ"

Дата: 22.04.2022 12:15
Кількість переглядів: 651

??????

             На території Закупненської громади фінішує щорічна акція "За чисте довкілля" та день благоустрою, весняне прибирання стартувало на початку місяця. Толока вже відбулася у всіх селах громади, де старости разом з мешканцями сіл виходили на суботники, щоб привести до належного санітарного стану територію загального користування. До весняного прибирання долучилися працівники Закупненської селищної ради, культури, медицини, комунального підприємства.  Працювали всі дружньо, з гарним настроєм та неабияким ентузіазмом. Об’єктами прибирання були визначені першочергові місця. Такі як пам’ятники, прилеглі території біля доріг, будинки культури, кладовища. Учасники толоки побілили дерева, зачистили узбіччя доріг, навели лад на центральних вулицях, прибрали кладовища. Звісно, толока – це маленька частинка роботи з упорядкування благоустрою нашої громади, але значний крок до її чистоти.

             Пам’ятаймо, що благоустрій нашої громади залежить від кожного з нас та свідомості населення. Тож варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про громаду, про чистоту й порядок в ній, адже це спільна справа усіх її жителів.

             Закупненська селищна рада дякує всім, хто приєднався до весняної толоки та допоміг зробити нашу громаду чистішою. Приберіть біля своїх домівок, допоможіть прибрати сусідам, не смітіть самі і не дозволяйте це робити іншим. Все ж таки, чисто там, де не смітять.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь