A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День захисту дітей

Дата: 01.06.2022 14:46
Кількість переглядів: 630

У перший літній день в Україні, як і в усьому світі, відзначають надзвичайно добре свято – День захисту дітей. 1 червня завжди було днем тепла, радості й дитячих усмішок. Війна затьмарила цей день та  краде дитинство у дітей України.

Нажаль статистика сумна: зникли безвісти майже 2 тисячі дітей. Майже 1,6 млн. дітей зіткнулися з нестачею їжі. Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число дітей-жертв - 243, поранених - 446. Після початку повномасштабної війни близько 1,8 млн. дітей виїхали з країни, ще 2,5 млн стали внутрішніми переселенцями. Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Заснування в 1949 році Дня захисту дітей було продиктовано тим, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни. І, на превеликий жаль, ця історія повторюється знову.

Ми,  дорослі,  усі без винятку маємо взяти на себе відповідальність за  майбутнє дітей, проявляти її у своїх щоденних вчинках, незалежно де ми і хто ми: батьки, вчителі, керівники, сусіди чи просто пересічні українці.


    Діти Закупненської громади  і всі дітки , які знайшли прихисток у нашій громаді мали нагоду зустрітись у День Захисту дітей і згадати якими щасливими можуть бути, коли не чути сирен, не чути тривожних звісток з фронту. Їх малюнки, одяг, ігри - пряме свідчення розуміння  актуальності часу. Вони вірять у перемогу, вірять , що їх захищають найкращі воїни ЗСУ!

У кожному селі, у селищі дорослі намагались огорнути дітей любов’ю, турботую і увагою. Для дітей було проведено конкурси, змагання та різні ігри. Частували дітей смаколиками та солодощами.

          Вітаємо усіх з Днем захисту дітей! Нехай не тільки в цей святковий день, але і в будь-який інший кожна дитина буде захищена та живе у мирній  та квітучій Україні!  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь