Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 28.07.2022 11:02
Кількість переглядів: 523

Фото без опису

                                     Шановні жителі Закупненської громади!

   28 липня 2022 року, в день Хрещення Київської Русі та князя Володимира, все населення країни відзначає зародження нашої державності. Це свято сприяє утвердженню спадковості більш ніж тисячолітньої історії української держави, а також захисту національних інтересів України.

   Запровадити нове державне свято, яке відзначатиметься у день хрещення Київської Русі-України 28 липня, запропонував торік президент Володимир Зеленський під час урочистостей з нагоди Дня незалежності України і затвердив відповідний указ.

   За його словами, точкою відліку української державності вважається рік заснування Києва, столиці Київської Русі й сучасної України. Тому нове свято відзначатиметься у день розквіту української державності – у день хрещення Київської Русі, сказав тоді Президент.

   Із часів князя Київського Володимира Великого до сьогодення героїчний український народ поколіннями творив історію держави, будуючи политу потом і кров’ю незалежну, правову і розвинену державу.

  День Української Державності ми відзначаємо вперше у час нових небувалих випробувань. Страшна реальність війни показала всьому світу незламний дух, героїзм, хоробрість, міцну віру українського народу та як потрібно відвойовувати державність. Нам є чим пишатися, адже кожний великий і маленький українець наближають нас до Перемоги задля збереження цілісності України. Славний український народ показав усьому світу незламність характеру і силу духу, яка буде прикладом наслідування для багатьох.

  Державність не має теперішнього часу, вона весь час у розвитку, тому щиро зичимо сили, згуртованості та перемоги. Переконані, що зможемо відбудувати нашу Державу і героїчними вчинками наших сучасників гордитимуться наші нащадки.

Віримо у наших людей! Віримо у Збройні сили України! Віримо у Перемогу! Віримо у нашу Державу!

Все буде Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь