A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Формування проєкту бюджету Закупненської ТГ на 2023 рік розпочато !

Дата: 26.08.2022 13:20
Кількість переглядів: 223

Фото без описуВ Закупненській селищній територіальній громаді  розпочато роботу по формуванню проєкту бюджету громади на 2023 рік.

З метою забезпечення послідовності бюджетного процесу при підготовці проєкту бюджету громади на 2023 рік рішенням виконавчого комітету від 25 серпня 2022 року затверджено План заходів щодо складання проєкту бюджету громади на 2023 рік.

Реалізація цих заходів має забезпечити своєчасне та якісне складання проєкту бюджету громади на 2023 рік, а також підвищити відповідальність усіх учасників бюджетного процесу за формування та виконання бюджету.

Складання проєкту бюджету на 2023 рік має здійснюватися з дотриманням Бюджетного та Податкового кодексів України, з урахуванням прийнятих законодавчих змін. Основні прогнозні макропоказники є попередньо-орієнтованими та надалі можуть бути скореговані на основі уточнення статистичних даних, зміни поточної військової, соціально-економічної ситуації та сценарних умов функціонування економіки з урахуванням внутрішніх і зовнішніх ризиків і загроз розвитку економіки до прийняття відповідного рішення Кабінетом Міністрів України щодо проєкту Програми економічного і соціального розвитку України на 2023 рік.

Під час складання видаткової частини проєкту бюджету на 2023 рік насамперед має бути враховано потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати і на проведення розрахунків за енергоносії, які споживаються бюджетними установами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь