Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Держпродспоживслужба повідомляє!

Дата: 25.11.2022 08:05
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Відповідно до  листів  Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів №11.1.3-20/18239  від 18 листопада 2022 року, що стосується інформаційного повідомлення, отриманого по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 18 жовтня 2022 року № 2022.6063, стосовно виявлення перевищення максимально допустимого рівня флюбендазолу у свинині, що експортувалась з Нідерландів (виробник: COMPAXO MIDDELHAL, Netherlands; роздрібний продавець: Albert Heijn B.V., Netherlands; Carmo Food Nordic A/S, Denmark; Tomex Danmark A/S, Denmark) до України (отримувач: ТзОВ «МЕЛМІТ», проспект Перемоги, 15, м. Луцьк, Волинська область, 43005; ТзОВ «АГРО-ІНВЕСТ», вул. Львівська, 19, м. Червоноград, Львівська область, 715200).

Держпродспоживслужба  попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучення  її з обігу та у строк не більше двох робочих днів що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» письмово інформувати про виявлену невідповідність  Чемеровецьке  управління  ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області: тел./факс.  9-28-62,   вул. Європейська, 19, смт. Чемерівці, Кам'янець-Подільський район,  Хмельницька область,  31600, ЄДРПОУ 40358308 Email: chem@consumerhm.gov.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь