A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відзначення дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 17.02.2023 11:18
Кількість переглядів: 198

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

         15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 34-я річниця виведення військ з Афганістану.
З кожним роком історія віддаляє нас від років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з нашої пам’яті приклади мужності і вірності синів своєї Батьківщини, які з честю виконали свій військовий обов’язок, стали гідним прикладом людської мужності та героїзму.

           Відзначення цієї дати свідчить про глибоку повагу українського суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки виконувати нелегкий інтернаціональний обов’язок в «гарячих точках».
          До відзначення цього пам’ятного дня долучилася Закупненська територіальна громада.  В закладах культури громади було проведено  години пам’яті: «Ти вічний біль Афганістан», в бібліотеках організовано тематичні виставки літератури, запрошено на класні години учасників даних подій. У гості до воїнів-інтернаціоналістів завітали старости, школярі, бібліотекарі. Працівники старостатів з старостами  здійснили покладання квітів до могил померлих воїнів-афганців.  
          Схиляємо голови на знак шани та глибокої вдячності за подвиг та витримку! Честь і слава вам, шановні ветерани Афганістану! Низький уклін батькам та матерям, які виховали Героїв!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь