Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За крадіжки, шахрайства, грабежі та незаконне заволодіння транспортним засобом двоє мешканців міста Кам’янця-Подільського проведуть за ґратами 8 років

Дата: 05.04.2023 14:20
Кількість переглядів: 176

Фото без опису

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури до 8 років позбавлення волі засуджено двох мешканців м.Кам’янця-Подільського, які  вчинили серію злочинів на території міста.

Як встановлено в ході досудового розслідування та доведено в суді, двоє мешканців м. Кам’янця-Подільського, один з яких на час вчинення злочинів  був неповнолітнім, в січні 2019 року викрали автомобіль, припаркований на одні із автостоянок. В подальшому, в пошуках легкої наживи, упродовж 2019 року  вказані особи вчинили в м. Кам’янці-Подільському ще 12 злочинів.

У більшості випадків жертвами зловмисників ставали перехожі, яких вони в темну пору доби перестрівали на вулицях міста, після чого, погрожуючи фізичною розправою або й застосовуючи насильство відбирали в останніх їх майно.    

Іншим джерелом поживи ставали мобільні телефони та велосипеди, які обвинувачені отримували від довірливих потерпілих, попросивши в останніх дозволу зателефонувати або покататись, а в подальшому  непомітно зникали з чужим майном.

  Згідно вироку суду, за вчинення вказаних діянь наступні 8 років  правопорушники проведуть за гратами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь