Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

День Державного Прапора

Дата: 23.08.2023 10:19
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Сьогодні, 23 серпня, в Україні відзначають День Державного Прапора. Синьо-жовтий прапор для українців − це символ свободи і боротьби за незалежність.

Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу – Україну.

З любов’ю до України, з повагою до минулого нашого народу, ми шануємо символ вільної, демократичної України, сильної й незалежної держави – синьо-жовтий стяг. Під час історичних звершень він ставав символом боротьби за національні та соціальні права. У ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Від Закупненської селищної ради прийміть щирі вітання з нагоди Дня Державного Прапора України! Нехай символ України – Державний прапор – осяює наш шлях та надихає до нових успіхів у добрих справах задля розвитку України!

Бажаю злагоди, сил та натхнення, успіхів у роботі на благо нашої країни! Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру, Перемоги і процвітання нашій Державі!

З повагою, 

Закупненський селищний голова                                                                                  Віталій     ВАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь