A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ВІТАННЯ ЗІ СВЯТОМ

Дата: 15.09.2023 12:51
Кількість переглядів: 88

 

Шановні жителі селища Закупне, 17 вересня  церква вшановує пам’ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, у нас  подвійне свято, адже ми також відзначаємо день народження нашого селища. Тож я вітаю всіх із днем заснування селища. Це свято об’єднує усіх, кому дороге селище - його вулиці, будівлі, дитячі майданчики і сквер, храми та навчальні заклади, героїчне минуле і трудове сьогодення.

Свято є. І воно в душі всіх односельців. Тих, які вийшли на прогулянку  чи пішли до храму на святкову Літургію. Які одягнули вишиванку чи в однострої за кілька тисяч кілометрів від рідного місця боронять нас із вами. У душі тих, для кого Закупна  була, є і буде найкращим місцем у світі.

           Першочергово я хочу згадати усіх наших воїнів-Героїв,  які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Адже вони віддали найцінніше – життя, аби Україна була серед вільних націй. Вічна пам'ять та шана  у наших серцях тим, хто пішов у безсмертя.

Сьогодні ми маємо бути безмежно вдячними: нашим найкращим воїнам - незламним захисникам, адже їхня мужність і звитяга на передові, це наше вільне життя тут, у тилу; нашим волонтерам; усім людям доброї волі. За наполегливість, за те, що не здаються: Збирають. Плетуть. Готують. Вантажать. Везуть. І знову, і знову.

Не можу не згадати і наших наймолодших жителів. Наші діти стали справжньою бронею для захисників, адже кожен малюнок, оберіг, для воїнів несе у собі таку неоціненну щирість та підтримку.

Сьогодні я дякую представникам старшого покоління, мудрим наставникам, які продемонстрували приклад безкорисного служіння своєму краю, змінюючи його на краще. Пишаюсь нашою  активною і креативною молоддю, яка є  гарантією розвитку і процвітання нашого краю та всієї України.

Дякую всім вчителям та вихователям, які змогли працювати навіть в укритті та онлайн, які виховують освідчене майбутнє нашої країни.

Щиро дякую медичним працівникам, які в період тривог і реформ  продовжують нести варту по захисту здоров’я  мешканців селища.

 Працівникам державної служби з надзвичайних ситуацій дякую за вашу працю, за вашу готовність за першим сигналом прийти на допомогу.

Висловлюю подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу селища – аграріям, фермерам, хліборобам – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Дякую за плідну співпрацю  керівникам установ промислової галузі. Злагоджена, якісна і своєчасна робота,  дозволили нам здійснювати свою діяльність  задля покращення та упорядкування об’єктів благоустрою.

Щиру подяку адресую усім керівникам підприємств та організацій за допомогу та значну підтримку в роботі, усім платникам податків, які в цей складний для країни час наповнюють бюджет, даючи нам сили продовжувати функціонувати далі.

Дякую усім партнерам, які підтримують наші ініціативи , сприяють їх реалізації. 

       У такий чудовий  день бажаю Вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь для нашого селища.  Від усієї душі зичу усім міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне селище, а щоденна плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього.

З повагою
Закупненський селищний голова                                         Віталій ВАЩУК

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь