A A A K K K
для людей із порушенням зору
Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Днем Збройних сил України!

Дата: 06.12.2023 08:44
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, дорогі ветерани!

Сердечно вітаю вас з Днем Збройних Сил України.

6 грудня — свято тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворога, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави.Цьогорічний День Збройних сил Україна зустрічає в особливих умовах, а тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, ризикуючи своїм життям, стоять на варті миру, героїчно захищають нашу Батьківщину, національну безпеку і наші життя. Саме у цей складний час ми чітко усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Ми впевнені в тому, що наші Збройні Сили є і будуть справжньою національною гордістю.

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Служба у лавах Української армії - це не тільки професія, для більшості з Вас - це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян.

На сьогодні військова справа притаманна не тільки чоловікам, її опанували й представниці «слабкої» статі. Жінка на війні - сьогодні не новина. Тож цього дня привітання приймають й представниці жіноцтва, які вірно несуть службу по захисту держави.

На жаль війна не буває без жертв, і серед наших земляків є ті, хто віддав своє життя за мир на рідній землі. Пам’ять про них назавжди залишиться у серцях жителів нашої громади. Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким загиблих героїв і низько схиляю голову перед родинами військовослужбовців, які загинули під час захисту нашої Вітчизни.

Шановні воїни, захисники України! Від щирого серця вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Бажаю вам міцного здоров’я, витримки, із честю пройти складні випробування, а ще прихильної долі, миру, добра, злагоди і затишку у ваших оселях! Слава Україні!

З повагою,

Селищний голова                                                                                                      Віталій ВАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь