Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Щирі співчуття з приводу смерті Марущака Юрія Васильовича

Дата: 29.06.2024 10:10
Кількість переглядів: 83

 

Фото без опису

На 49 році життя перестало битися серце  шановної та поважної людини, жителя селище Закупне, голови фермерського господарства "Тополине", депутата Закупненської селищної ради – Юрія Васильовича Марущака, який за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку та процвітання селища та громади.

Юрій Васильович – вмілий керівник, здібний аграрій, люблячий батько, дідусь.

Народився 11 червня 1975 року в селищі Закупне. Закінчив Закупненську загально-освітню школу. Продовжив навчання в Кутковецькому ПТУ 31, де здобув середню спеціальну освіту. В 1991 році розпочав свою діяльність в фермерському господарстві «Тополине», яке створив його батько, а в 2009 році очолив фермерське господарство. З початку повномасштабної війни Юрій Васильович приймав активну участь в наданні допомоги на потреби ЗСУ, вирішував запити військових, які зверталися до нього.

      Важко знайти такі слова, які б змогли зменшити біль, коли зупиняється серце найріднішої людини, яка віддавала всю свою любов, підтримувала та завжди знаходилася поруч. Сьогодні, у цей важкий час, ми разом з Вами низько схиляємо голову у скорботі. Сумуємо та підтримуємо рідних у важку годину.

Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої для Вас людини.

Світлий, добрий спомин про Юрія Васильовича та його внесок у розвиток громади завжди житиме в серцях рідних, односельчан, усіх, хто його знав, любив і поважав його.

Вічна пам’ять та Царство Небесне!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь