Закупненська громада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Година пам'яті "Сили Небесні! Бережіть Україну!"

Година пам'яті "Сили Небесні! Бережіть Україну!"

Щорічно 20 лютого відзначається день пам'яті Героїв Небесної Сотні. "Їх називають Небесною Сотнею-українців, які загинули на Майдані, гинули за честь, за волю, за право бути українцем. Зробивши перший крок, журавлиним ключем полинули у вирій вічності.  В Закупненські міські бібліотеці відбулася година пам’яті "Сили Небесні! Бережіть Україну!". На заході була  присутня заступник голови Закупненької селищної ради Тетяна Скобяк.

22:14 20.02.2021

Ліквідовуємо наслідки погодних умов разом!

Ліквідовуємо наслідки погодних умов разом!

Через снігопади та погіршенням погодних умов Закупненська селищна рада  спрямовує  всі зусилля на ліквідацію наслідків негоди, розчищення й посипання доріг. На під’їздах до населених пунктів та по вулицях працювала техніка усіх агроформувань та фермерських господарарств, які орендують сільськогосподарські угіддя громади. В селищі Закупне долучилась до розчистки  доріг комунальної власності  техніка ДП «Закупненський кар’єр».

10:56 13.02.2021

Податковий борг: списання по-новому

Податковий борг: списання по-новому

Верховною Радою України прийнято Закон України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон № 1072), який підписано Президентом України 09.12.2020 та опубліковано у офіційному виданні «Голос України» №228.

12:12 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь